Κυριακή 26 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Την περασμένη Κυριακή στο εντευκτήριο του Πειραϊκού Ομίλου Σκακιστών, (Ζωσιμαδών 44 Πειραιάς τηλ. 4176.842) διεξήχθη η τελική φάση του Ατομικού Πρωταθλήματος Ράπιντ Αττικής που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρωταθλητή Ελλάδας Δημ. Παρλιάρου.

Οι σκακιστές που αγωνίστηκαν ήταν οι νικητές της προκριματικής φάσης κάθε ομίλου, οι οποίοι ήταν: Καλέσης, Σαχταχτίνσκι, Ιουλία Μάκκα, Μαυροκορδόπουλος (Ομιλος Πανελληνίου ΓΣ), Αλεξάκης, Μπαλάσκας, Μαναγκάτζε, Σαράντος (όμιλος Μοσχάτου) Κοτρώτσος, Ασαγιανός, Κοκόλιας, Λαιμός (από Ομιλο Κορυδαλλού), Παπαθεοδώρου, Σιγάλας, Σιαμίδης, Δελαβέκουρας (όμιλος Σκ. Επικ. Ν. Ηρακλείου). Συμμετείχαν στην Α΄ φάση 70 σκακιστές και σκακίστριες.

  • Αρχισαν χτες, συνεχίζονται σήμερα Κυριακή και μέχρι μεθαύριο Τρίτη οι σκακιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου, σε συνεργασία με τον «Φάρο» Βαρβασίου Χίου. Ολες οι εκδηλώσεις είναι σε Διασυλλογικό επίπεδο, για το Πρωτάθλημα - Κύπελλο και Μεικτό Νεανικό Αιγαίου 2003. Παράλληλα θα γίνουν μαθήματα και αναλύσεις παρτίδων από τον περιφερειακό προπονητή Αιγαίου, καθώς επίσης διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις.
  • Στο ανακαινισμένο εντευκτήριο του ΣΟ Αιγάλεω (Ιερά οδός και Σούτσου, πλατεία Δαβάκη, τηλ. 5910.421) έγινε την περασμένη βδομάδα Τουρνουά Μπλιτς με μεγάλη συμμετοχή.

Τους επόμενους μήνες οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με ανοιχτά τουρνουά με κανονικό χρόνο σκέψης, με τουρνουά Μπλιτς, αγώνες «Σιμουλτανέ», διαλέξεις κ.ά. Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του ΣΟ Αιγάλεω κ. Δημήτρη Σκυριανόγλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ