Τετάρτη 22 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξενάγηση με δεσμεύσεις...

Τις διοικήσεις της ΕΡΓΟΣΕ και Τραμ ΑΕ βάζει τώρα η κυβέρνηση να υπόσχονται ότι τα έργα του προαστιακού σιδηροδρόμου και το τραμ θα είναι έτοιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο υπουργός Μεταφορών ενημέρωσε επίσημα τους τεχνοκράτες της ΔΟΕ για την πορεία των έργων προαστιακού και τραμ, χωρίς να αναλάβει την παραμικρή δέσμευση.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργού, στην οποία, αφού αναφέρει ότι έδωσε όλα τα στοιχεία στους εκπροσώπους της ΔΟΕ, προσθέτει ότι δε θα επανέλθει με νέες δηλώσεις και ότι θα περιμένει τις εκτιμήσεις του κλιμακίου της Επιτροπής. Αντί άλλης ενέργειας, ο Χρ. Βερελής έδωσε εντολή στις διοικήσεις της ΕΡΓΟΣΕ και της Τραμ ΑΕ να παρουσιάσουν χτες στους εκπροσώπους του Τύπου την πρόοδο των δύο έργων.

Στη χτεσινή ξενάγηση των δημοσιογράφων στα υπό κατασκευή έργα του προαστιακού και του τραμ, οι εκπρόσωποι της ΕΡΓΟΣΕ και της Τραμ ΑΕ επανέλαβαν τις πρόσφατες υπουργικές υποσχέσεις για την εντός χρονοδιαγραμμάτων παράδοση των δύο έργων. Οσον αφορά το τραμ, σύμφωνα με τα στελέχη της Τραμ ΑΕ, το φυσικό έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη Απρίλη του 2004.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ