Στις 6, 7 και 8 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 3ο Συμπόσιο Τροφίμων με θέμα «Ασφάλεια προϊόντος, ποιότητα και ανταγωνιστικότητα στις επιχειρήσεις τροφίμων». Η διοργάνωση του συμποσίου τελεί υπό την αιγίδα της Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης «Τρόφιμα» του ΕΛΟΤ και του Γενικού Χημείου του Κράτους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Βδομάδας Ποιότητας στο ΕΒΕΑ. Στο πλαίσιο των εργασιών του εντάσσεται και η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Ασφάλεια Τροφίμων και Ολυμπιακοί Αγώνες» που έχει προγραμματιστεί για τις 6 του μήνα στις 7.20 το απόγευμα.