Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποκαλυπτικό ξεπούλημα

Αποκαλυπτικός, αποκαλυπτικότατος ο επί της Οικονομίας υπουργός του ΠΑΣΟΚ στη χτεσινή εκδήλωση της «Χέραλντ Τριμπούν». Από την παρέμβασή του δεν έλειψε τίποτα. Ούτε...

Το λάθος: «Δεν προνοήσαμε εγκαίρως να προσελκύσουμε ιδιωτικά κεφάλαια στις υποδομές, πράγμα το οποίο θα ελάφρυνε σημαντικά το δημοσιονομικό κόστος». Μετάφραση: Επρεπε να 'χαμε δώσει περισσότερα στο μεγάλο κεφάλαιο αλλά δεν το κάναμε.

Η συγγνώμη: «Πιστεύω, ότι αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε για να αναπληρώσουμε έστω και μερικώς αυτή την έλλειψη ιδιωτικής συμμετοχής, είναι μια διαδικασία προσέλκυσης ιδιωτικών κεφαλαίων στη λειτουργία και την αξιοποίηση πολλών Ολυμπιακών υποδομών μετά τους Αγώνες».

Η επανόρθωση: «Μπορούμε να ιδιωτικοποιήσουμε πλήρως ορισμένες από τις υποδομές, όσες δεν έχουν άμεσα και μαζικό αθλητικό χαρακτήρα και επίσης να καθιερώσουμε συγκεκριμένους κανόνες για τη χρήση και λειτουργία δημοσίων υποδομών».

Και η... κοροϊδία: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μια παγκόσμια λαϊκή γιορτή, στην οποία νιώθουν όλοι ότι μπορούν να εμπνευστούν».

Τα δικά μας σχόλια μάλλον περιττεύουν...


Γ.Χ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ