Παρασκευή 30 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΑΓΡΟΤΙΚΑ»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γεωτεχνικών σήμερα

Και χτες, συγκεντρωμένες «μπούρδες» από τον Γ. Δρυ...

Παγγεωτεχνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στην «ΑΓΡΟΤΙΚΑ» για να εκφραστεί η έντονη αντίθεση εργαζομένων, αλλά και παραγωγών της χώρας μας στα όσα συμβαίνουν σε βάρος τους.

Η κινητοποίηση αυτή που οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ. Η Ομοσπονδία καλεί τους γεωτεχνικούς μαζί με τους αγρότες να αντιπαλέψουν αυτή την αγροτική πολιτική που βιώνουν καθημερινά, να απαιτήσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους, με στόχους την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου και του εισοδήματος των αγροτών και τη θεσμική και οικονομική αναβάθμιση των γεωτεχνικών.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χτες στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Γεωργίας, Γ. Δρυς, έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ δημιουργίας εντυπώσεων και εξαπάτησης των αγροτών. Αντί να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις, προτίμησε, μια και έτσι τον βόλευε, να σχολιάζει τα αποτελέσματα των λεγομένων εκλογών στους συνεταιρισμούς και στην ΠΑΣΕΓΕΣ. Αποτελέσματα, που ως γνωστόν προέκυψαν μέσα από ένα κλίμα εκφυλισμού και παρακμής, καρεκλοκένταυρων που χαίρουν εκτίμησης από τον Γ. Δρυ και από ένα αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα. Και η κοροϊδία του υπουργού Γεωργίας συνεχίστηκε με μια ομιλία που έκανε στη συνέχεια, για να πει πάλι ψευδόμενος ασυστόλως ότι η Νέα ΚΑΠ ευνοεί τους μικρούς παραγωγούς. Πώς θα γίνει τούτο, κύριε Δρυ;! Μήπως, γιατί την ψηφίσατε εσείς;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ