Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΤΑΪΜΑΝΤ ΒΙΝΤΕΡ
Νέες πιέσεις στους εργαζόμενους

Νέους αντεργατικούς σχεδιασμούς επεξεργάζεται η εργοδοσία της «Ντάιμαντ Βίντερ», στη βιομηχανική ζώνη Θήβας, προκειμένου ν' αυξήσει τα κέρδη της. Ετσι, μετά τη μείωση των εργάσιμων ημερών στην οποία εξανάγκασε τους εργαζόμενους, τώρα ετοιμάζει διαθεσιμότητες, κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας, «οικειοθελείς» αποχωρήσεις...

Κοντά στους εργαζόμενους της «Ντάιμαντ» βρέθηκαν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Το εργοστάσιο επισκέφτηκαν ο Δήμος Θεοδώρου και η Βάσω Γκιόκα, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Βοιωτία μεταφέροντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργατών.

Εξάλλου, με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της «Ντάιμαντ Βίντερ» για τα αντεργατικά μέτρα, την κυβέρνηση που προσφέρει το θεσμικό πλαίσιο για την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων και την ασύδοτη κερδοφορία του κεφαλαίου. Η ΝΕ Βοιωτίας καλεί τους εργαζόμενους να αγωνιστούν μέσα από το σωματείο τους και το ΠΑΜΕ και να αξιοποιήσουν την ψήφο τους ως «όπλο» αποδυνάμωσης του δικομματισμού και αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ