Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Συνέλευση και εκλογές του Συνδέσμου

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιριών και Γραφείων. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του σωματείου θα πραγματοποιηθούν στις 19, 20, 21 και 22 Μάρτη.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα του συλλόγου σημειώνεται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επιχειρούν για άλλη μια φορά ενόψει των εθνικών εκλογών να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων. «Το τελευταίο διάστημα - αναφέρει - οι άνεργοι, οι "ενοικιαζόμενοι", οι μερικώς απασχολούμενοι δέχονται ομαδικά πυρά. Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιχειρούν να πείσουν τις εργατικές οικογένειες ότι για το ξεροκόμματο που τους πετάνε πρέπει να την ευχαριστούνε κιόλας».

Το ΔΣ του σωματείου μαζί με άλλους εργαζόμενους έδωσε μάχες, μικρές και μεγάλες, όλο το προηγούμενο διάστημα, στους χώρους δουλιάς, ενάντια στην ασυδοσία των εργοδοτών.

«Οι αγώνες - τονίζει το σωματείο - δε σταματούν, συνεχίζονται. Υπερασπίζουμε και διευρύνουμε τα δικαιώματά μας. Αγωνιζόμαστε για σταθερή δουλιά με δικαιώματα. Υπερασπιζόμαστε το θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και της εφαρμογής τους. Παλεύουμε για 35ωρο, 7ωρο, 5μερο με αύξηση των αποδοχών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ