Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Παρέμβαση στη δράση του Συλλόγου

Ευθεία παρέμβαση αυταρχικού χαρακτήρα έκανε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στη συνδικαλιστική δράση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, με έγγραφο που απέστειλε η διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κ. Πετράκη, όπως μας κατήγγειλε ο γραμματέας του Συλλόγου, Μ. Ντούρος.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται ότι με το έγγραφο αυτό (αριθμός πρωτοκόλλου 27745 και ημερομηνία 21/11/03) ζητείται να χορηγηθεί «αντίγραφο πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου την 7/10/03, που να εμφανίζει τα μέλη που προσήλθαν για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και με πόσους ψήφους ελήφθη η κάθε απόφαση»! Σε επικοινωνία μας με τον δήμαρχο Π. Ειρηνάκη την περασμένη βδομάδα, δήλωσε άγνοια του εγγράφου και ότι αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα κάνει παρέμβαση. Κάτι που μέχρι χθες δεν έγινε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, παραβιάζεται το πενθήμερο στον τομέα της καθαριότητας, καθώς ο δήμαρχος έχει εφαρμόσει από την προηγούμενη βδομάδα το σύστημα των εννέα συνεχόμενων εργάσιμων ημερών. Και όλα αυτά, όταν ακόμα και με το πενθήμερο έχουν σημειωθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τέσσερα εργατικά «ατυχήματα» στο συγκεκριμένο τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ