Κυριακή 25 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Κόντρα στη νέα (α)ταξία
Δαιμονολάτρες και... ξορκιστές

Κάθε τόσο τα κανάλια πλημμυρίζουν από δαίμονες, βεελζεβούλ, σατανιστές, δαιμονοαναλυτές και ξορκιστές.

Σα να μην έφτανε η φρικαλεότητα από τη δράση των πραγματικών δαιμόνων της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και των «επίσημων δολοφονιών» από τα «παιδιά της Σιών».

Ξεκινώντας από τις εσχατιές των ταπεινότερων ενστίκτων, φορτισμένα από την πραγματική και εικονική φρίκη που εισβάλλει στα σπίτια μας, τα φαινόμενα αυτά της δαιμονολατρίας μεταθέτουν την προσοχή μας από τους πραγματικούς σατανάδες της «νέας τάξης».

Βαμπίρ και νεοβρικόλακες των Καρπαθίων, συνταγές Σολομωνικής, Πεντάλφες και σβάστικες αδελφωμένες, μαυρομάνικα στιλέτα, κέρινα ομοιώματα διάτρητα με βελόνες και καρφίτσες, αλλά και παιδιά σπαραγμένα από τη φτώχεια, την αμάθεια και τα μεταφυσικά τρομοκρατικά υποκατάστατα, αντί για τη χαρά της ζωής.

Σαν αντιθετικοί, αλλά και ομόκεντροι κύκλοι - λευκή και μαύρη μαγεία - στο όνομα των «εκπεσόντων αγγέλων», δηλαδή του Εωσφόρου, οσμίζονται και συντηρούνται με αίμα, όπου θύτες και θύματα είναι «συμπαίκτες και συνένοχοι».

Στον αντίποδα - δήθεν - βρίσκονται οι αντισατανιστές, οι πολέμιοι του 666, οι επίσημοι και ανεπίσημοι «εξορκιστές», που συντηρούν από την πλευρά τους τη δεισιδαιμονία και τον ξεπεσμό. Μάντεις, μάγισσες, καφετζούδες, ξόρκια και χαϊμαλιά, σαδομαζοχιστικές τελετικές αθλιότητες, εκτρέφονται σ' ένα κλίμα μεσαιωνικής παρακμής.

Από κοντά εκπρόσωποι της Εκκλησίας, σε τελετές «αντιβουντού», ξορκίζουν τους «δαίμονες», ωσάν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους. Και εκεί δίπλα, στημένες οι μηχανές της τηλεόρασης για να καταγράψουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, την αντισατανική τελετουργία, για να χορτάσουν την αρρωστημένη βουντού ενός ξετρελαμένου κοινού που έχει εξοικειωθεί με τα μακάβρια, την ομαδική βία, το αίμα και το έγκλημα.


Του
Γιώργου Κ. ΤΣΑΠΟΓΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ