Τρίτη 27 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΜΕ
Μαζί οι εργάτες όλου του κόσμου

Να ενώσουν τη φωνή τους και τη δύναμή τους με την εργατική τάξη και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας και να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου καλεί όλους τους μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, η Γραμματεία Μεταναστών του ΠΑΜΕ. Με ένα ειδικό τετρασέλιδο φυλλάδιο στα Αγγλικά, Ρώσικα, Αλβανικά και Ελληνικά και με τίτλο: «1η Μάη μέρα πάλης των εργατών όλου του κόσμου», το οποίο τυπώθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα, η Γραμματεία Μεταναστών απευθύνεται στο πιο σκληρά εκμεταλλευόμενο κομμάτι της εργατικής τάξης και το καλεί να δώσουν και αυτοί μαζί με τις ταξικές δυνάμεις τον αγώνα τους.

Ειδικότερα, στο κάλεσμα η Γραμματεία σημειώνει: «Ο αγώνας είναι κοινός με όλους τους εργάτες. Αλβανοί, Ρώσοι, Αραβες, Αφρικανοί, Ασιάτες, Λατινοαμερικανοί και Ευρωπαίοι εργάτες όλοι είμαστε αδέλφια. Να αποκρούσουμε μαζί την αντεργατική επίθεση στα δικαιώματά μας από την πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του».

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση, επισημαίνει στη συνέχεια, αυτός ο ιμπεριαλιστικός οργανισμός, προσπαθεί με τρομονόμους, με τρομολίστες, συλλήψεις και διωγμούς να μας αναγκάσουν να προσκυνήσουμε και να υποταχτούμε στις αντεργατικές επιλογές τους. Αφού με την αποικιοκρατική πολιτική τους, τους πολέμους τους και τη φτώχεια που δημιούργησαν στις χώρες μας, μας ανάγκασαν να μεταναστεύσουμε, τώρα μας θέλουν σκλάβους για να αυξάνουν τα κέρδη τους».

«Δε θα τους κάνουμε τη χάρη, υπόσχονται οι μετανάστες της Γραμματείας, θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ που στηρίζει με συνέπεια τα δικαιώματα των οικονομικών μεταναστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ