Κυριακή 23 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Κυριακή

- Στις 8.30 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ θα χαιρετίσει ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός.

- Σε συνάντηση πρώην μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην καφετερία «SIBA» (πλατεία Κανάρια - Κορυδαλλός), στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Νομό Κοζάνης περιοδεύει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 10 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γαλατινή (καφενείο Κ. Μέτσου) και στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σιάτιστας.

- Στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσίνη, στην Κηφισιά, θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσει ο Ιορδάνης Παυλόσογλου.

Αύριο, Δευτέρα

- Στις 10 π.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τα γραφεία Αθήνας της INFOTE (Λ. Συγγρού 15-17), όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

- Στις 7.30 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση επαγγελματιών - βιοτεχνών και εμπόρων, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας (ΚΟΑ) του ΚΚΕ στο εκλογικό κέντρο (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους). Θα χαιρετίσουν ο Κράτης Κυριαζής, υποψήφιος ευρωβουλευτής και από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

- Στην πλατεία Σ. Πέτρουλα στον Κολωνό, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Χ. Μαργανέλης.

- Στην πλατεία Καισαριανής, στις 8 μ.μ., ο Ορέστης Κολοζώφ μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Θ. Παπαμάργαρης και Γ. Κακουλίδης.

- Στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης. Θα χαιρετίσει ο Απ. Συρίγος.

- Στη Γούβα, στην πλατεία Πλυτά, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας.

- Στην πλατεία Συρακουσών Ριζούπολης, στις 8 μ.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και θα χαιρετίσει ο Δ. Τριανταφύλλου.

- Στις 9 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσει στα νοσοκομεία «Μαρίκα Ηλιάδη» και «Ελενα».

- Στις 10 π.μ. ο Γιώργος Τούσσας στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Την Τρίτη, 25/5

- Στις 7 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε εκδήλωση - συζήτηση για τις Ευρωεκλογές, που διοργανώνει η Αχτίδα Μεταφορών του ΚΚΕ στο εκλογικό κέντρο (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους). Από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές θα χαιρετίσουν ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης και ο Γιάννης Καραδάκης, αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών.

- Περιοδεία στο Δήμο Νηλέως της Βορειοκεντρικής Εύβοιας θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αγία Αννα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ