Πέμπτη 17 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρέμβαση ζωής

«Η ζωή είναι εντάξει!» είναι το μήνυμα της συναυλίας, που διοργανώνει σήμερα (9.15μ.μ.), στο θέατρο Λυκαβηττού, ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση». Στην εκδήλωση μετέχουν οι αγαπημένοι τραγουδοποιοί, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Χρήστος Θηβαίος, ενώ αναμένονται πολλές εκπλήξεις. Μια βραδιά, όπου η μουσική δίνει ραντεβού με την ποίηση και τη ζωή.

Σκοπός της συναυλίας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο πρόβλημα της εξάρτησης, η προβολή και ενίσχυση ενός αγώνα αξιών - προϋπόθεση για τη ζωή όλων μας. Χαρακτηριστικά τα λόγια των δύο τραγουδοποιών: «Το σημαντικότερο είναι ότι η "Παρέμβαση" καταφέρνει να σμιλέψει καινούριους ανθρώπους και να τους βάλει πάλι ανάμεσά μας. Είναι χρέος μας να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις» (Χρήστος Θηβαίος). «Αν και το πρόβλημα είναι υπαρκτό, τεράστιο, ωστόσο έχουμε την άποψη "μακριά από το σπίτι μας κι ας είναι και στη διπλανή πόρτα"... Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν από τις Θεραπευτικές Κοινότητες είναι καθαροί και αξιότιμα μέλη της κοινωνίας. Η προσπάθεια που κάνουν τα θεραπευτικά προγράμματα είναι αναγκαία και αξιέπαινη. Αυτή η ιστορία είναι αποκούμπι για όλους» (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας).

Τα εισιτήρια (20 ευρώ) διαθέτουν ο Σύλλογος (Σολωμού 27, Εξάρχεια), τα δισκοπωλεία «Μετρόπολις» και τα κεντρικά εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ