Πέμπτη 24 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ
«Η θεραπεία έχει αποτέλεσμα»

«Ολοι έχουμε κάποιον στη σκέψη μας, όλοι μπορούμε κάτι να κάνουμε». Με αυτό το μήνυμα το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την τοξικοεξάρτηση θα πραγματοποιήσουν μια σειρά εκδηλώσεις, μεθαύριο Σάββατο, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, που φέτος έχει ως σύνθημα: «Η θεραπεία έχει αποτέλεσμα». Μερικές από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν μεθαύριο είναι οι εξής:

  • Σκυταλοδρομία ζωής θα πραγματοποιήσει το θεραπευτικό πρόγραμμα «Παρέμβαση», με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και γνωστών αθλητών της χώρας μας. Η έναρξη της σκυταλοδρομίας θα γίνει στις 9 το πρωί από την πλατεία Εξαρχείων. Παράλληλα, θα γίνουν μια σειρά δρώμενα, στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ θα υπάρχουν και ενημερωτικά περίπτερα.
  • Ο Τομέας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει ολοήμερες εκδηλώσεις στο Αλσος του Δήμου Αιγάλεω, με κεντρική εκδήλωση τη θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Ο Κήπος με τις 11 γάτες» στο δημοτικό θέατρο του Δήμου, στις 9 το βράδυ.
  • Το Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» πραγματοποιεί Εκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Εύης Ακριώτη, που έχει ολοκληρώσει το θεραπευτικό πρόγραμμα του «18 ΑΝΩ». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» από αύριο, Παρασκευή έως και 6/7/2004 (κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 17.00-20.00).
  • Το Δίκτυο Υπηρεσιών «Στροφή» θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση στις 5 το απόγευμα, στο Village Park του Ρέντη, που θα πλαισιωθεί από διάφορα δρώμενα και ενημέρωση του κοινού. Στη μουσική εκδήλωση θα συμμετέχουν έξι νεανικά συγκροτήματα και το κοινό θα ψηφίσει το καλύτερο.
  • Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «Γέφυρα» του ΟΚΑΝΑ θα «χτίσει» την 6η Γέφυρα Ζωής, στις 11.30 π.μ. κολυμπώντας από το Αντίρριο στο Ρίο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ