Πέμπτη 8 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και τυπικά «κόκκινος»

O Αντώνης Νικοπολίδης είναι πλέον και με τη «βούλα» ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε χτες το μεσημέρι την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα της Εθνικής μας, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα της Εθνικής μας ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

  • «Πρακτικά τελειωμένη» είναι η μετεγγραφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην ιταλική, Μεσίνα, σύμφωνα με την κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας, «Gazzetta dello Sport». Ετσι, όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται οι φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να συνεχίζει την καριέρα του στο Καμπιονάτο, αφού η Μεσίνα ανέβηκε φέτος στη πρώτη κατηγορία (Serie A). Αρχικά, ο Ελευθερόπουλος «χτύπησε» την πόρτα της Λάτσιο, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχώρησε, καθώς -όπως αναφέρουν ιταλικές «πηγές»- η μετεγγραφή... κόλλησε στις οικονομικές απαιτήσεις του 28χρονου τερματοφύλακα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ