Πέμπτη 8 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ο κατήφορος συνεχίζεται

Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελούν οι Αλέξης Κούγιας (πρόεδρος για 5 μέρες!) και Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όπως γνωστοποίησαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χτες. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ενωση τις τελευταίες ημέρες, τους «ανάγκασαν» να παραιτηθούν, ένα 24ωρο μετά τις εξαγγελίες του Κούγια, δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο πρόεδρος και ο Α' αντιπρόεδρος της Ενωσης.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την προσπάθεια που καταβάλλαμε για να καταφέρουμε αυτή η ιστορική ομάδα να παραμείνει στην Α' Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες γεγονότων που προσβάλλουν την αισθητική άποψη που έχουμε για το κορυφαίο άθλημα του σύγχρονου κόσμου μας. Είναι ίσως επιλογή κάποιων να μην επιτρέπουν τη δημιουργία ισχυρών οργανωμένων ποδοσφαιρικών εταιριών, ώστε να μπορούν ανενόχλητες οι μικρές οργανωμένες μειοψηφίες να επιτελούν το έργο τους».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα με επιστολή του προς την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για επίθεση εναντίον του έξω από το σπίτι του και στην ουσία «φωτογράφισε» ως ηθικό αυτουργό τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Στο μεταξύ Ζαγοράκης και Λάκης κατέθεσαν προσφυγή και έτσι η ΑΕΚ πλέον βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ