Πέμπτη 8 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συνεχίζει με Ρεχάγκελ

Sportidea

Το ...πειρατικό καράβι της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών θα εξακολουθήσει να έχει «καπετάνιο» τον Οτο Ρεχάγκελ τουλάχιστον ως το 2006. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χτες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης. «Η ομοσπονδία είχε προνοήσει. Ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Ρεχάγκελ ως το 2006. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και είναι απολύτως φυσιολογικό να τον θέλουν άλλες ομάδες. Είναι τιμή για την ΕΠΟ και την ελληνική ομάδα που ενδιαφέρονται τόσες ομάδες για τον Οτο Ρεχάγκελ», είπε ο κ. Γκαγκάτσης και ουσιαστικά έκλεισε το θέμα πριν καν ανοίξει.

Ο κ. Γκαγκάτσης έκανε γνωστό ότι η Εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος στο Confederation Cup που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γερμανία. «Η Εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες που θα γίνουν στη Γερμανία το 2005 από τις 15 μέχρι τις 29 Ιουνίου. Οι χώρες που θα λάβουν μέρος είναι η Γερμανία ως διοργανώτρια, η Βραζιλία σαν κάτοχος του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η Ελλάδα σαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Τυνησία (πρωταθλήτρια Αφρικής), το Μεξικό (CONCACAF), και οι πρωταθλήτριες Ν. Αμερικής, Ασίας και Ωκεανίας. Θα υπάρξουν δυο όμιλοι με επικεφαλής τη Γερμανία και τη Βραζιλία».

Ο κ. Γκαγκάτσης μίλησε για τα έσοδα από τη διοργάνωση του Euro αλλά και το πολυσυζητημένο πριμ των διεθνών: «Η ΕΠΟ πήρε από την UEFA 26 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα. Μετά από συνεννόηση με την πολιτεία και τους ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε να μην ανακοινωθεί δημόσια το πριμ που θα πάρουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ