Κυριακή 11 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

«Να σταματήσει (το ΠΑΣΟΚ) τις φορολογικές επιδρομές εις βάρος των μικρομεσαίων και των ελεύθερων επαγγελματιών, με το πρόσχημα της ρύθμισης των παλαιών υποθέσεων» (Γ. Αλογοσκούφης - 18/9/2002).

«Η ΝΔ είναι πλήρως αντίθετη στη φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης (του ΠΑΣΟΚ) εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή διωγμό» (Δημήτρης Σιούφας - 28/11/2002).

Αυτά έλεγαν για τα αντίστοιχα μέτρα της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τα προαναφερόμενα στελέχη της ΝΔ και σημερινοί υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης, αντίστοιχα. Τώρα, τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, οι ίδιοι ακριβώς έρχονται να συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική της απελθούσας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, βάζοντας μπροστά άλλη μια φοροεισπρακτική επιδρομή σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων και εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, ευεργετικά «παράθυρα» για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Μάλιστα, ο Γ. Αλογοσκούφης δήλωσε και τα εξής, παρουσιάζοντας το σχετικό νομοσχέδιο: «Η περαίωση είναι μια νέα αρχή για το φορολογικό σύστημα». Με άλλα λόγια, μια νέα αρχή στη συνέχεια της ίδιας και χειρότερης αντιλαϊκής πολιτικής. `Η, αλλιώς, από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Ολοι όσοι ψήφισαν τη ΝΔ, για να γλιτώσουν απ' το ΠΑΣΟΚ, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ