Σάββατο 24 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε κώμα αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε

Σε κωματώδη κατάσταση με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο αστυνομικός Λάζαρος Μπούμπαρης, μετά από ξυλοδαρμό του από ομάδα νεαρών που παρακολουθούσε προχτεσινή συναυλία του συγκροτήματος «Doors» στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Το θύμα που υπηρετεί στους ειδικούς φρουρούς της ΕΛΑΣ και στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, εντοπίστηκε από την ομάδα την ώρα που έφευγε από τη συναυλία. Οι δράστες, του πήραν το τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε το πιστόλι του και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα. Λίγο πριν, οι δράστες είχαν εντοπίσει τον ειδικό φρουρό Βασίλη Παπαμαργαρίτη, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, μέσα στο χώρο της συναυλίας, τον οποίο χτύπησαν. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Οι δυο αστυνομικοί δεν εκτελούσαν υπηρεσία.

Πριν από τον ξυλοδαρμό των δυο αστυνομικών, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στην αστυνομική δύναμη, που ήταν έξω από το χώρο της συναυλίας για την τήρηση της τάξης. Οι δράστες που φορούσαν κράνη και κουκούλες τραυμάτισαν με πέτρες τον αρχιφύλακα Γιάννη Λαμπίρη, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ