Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' Εθνική
Θρίλερ στα Ανω Λιόσια

Θρίλερ στα Ανω Λιόσια, καθώς ο Ακράτητος... είδε και έπαθε να κάμψει την αντίσταση των Λύκων. Στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 3-2 και παρέμειναν στην κορυφή μαζί με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που νίκησε τον Κιλκισιακό με 2-0. Από την άλλη το Μαρκό, που θεωρητικά είναι ένας από τους διώκτες των πρωτοπόρων, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Νεάπολη. Ιδιο σκηνικό και στη Νάξο, αφού το Αγερσανί και η Κοζάνη «έμειναν» στο μηδέν.

Στην Εδεσσα, η τοπική ομάδα προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Ατρόμητος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2. Η Χαλκηδόνα δεν εκμεταλλεύτηκαν επιτυχώς το πέναλτι που κέρδισε στο τέλος του αγώνα και έτσι το 1-1 με τη Νίκη Βόλου έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ποσειδώνας νίκησε την Καρδίτσα με 2-1, ενώ ο Θεσπρωτός με το Κερατσίνι φύλαγαν τα γκολ για το τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, που τελικά έληξε 1-1.

Η Δόξα Βύρωνα παραχώρησε ισοπαλία επίσης 1-1 με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα τελείωσε και το παιχνίδι μεταξύ του Λεωνιδίου και του Κερατσινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ