Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Προσπάθεια και ελπίδα

Και τώρα η Λα Κορούνια. Μετά το «ντέρμπι» με τον Αρη, ο Παναθηναϊκός περνάει στα πιο δύσκολα. Αντιμετωπίζει (20.30, ΟΑΚΑ) την ισπανική ομάδα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ήττα με 4-2 στον πρώτο αγώνα αναγκάζει την ελληνική ομάδα να μπει στο γήπεδο και να κυνηγήσει δύο γκολ προκειμένου το όνειρο να γίνει πραγματικότητα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Ο Γιάννης Κυράστας επισήμανε «ότι το γεγονός πως η Λα Κορούνια είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα τα λέει όλα. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι σαν όνομα και σαν ομάδα τη σεβόμαστε, όμως δεν τη φοβούμαστε. Η αντίπαλός μας φορτσάρει ιδιαίτερα στα πρώτα 30 λεπτά της συνάντησης, για να καθαρίσει τα παιχνίδια. Στη συνέχεια, όμως, πέφτει η απόδοσή της και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει δυνάμεις». Ο τεχνικός των «πρασίνων» προβληματίζεται αν θα ξεκινήσει με τον Σίγκουρτσον ή τον Νασιόπουλο. Κατά τ' άλλα, μάλλον θα πρωτοστηριχτεί στους Χαλκιά, Ολιβάρες, Χένρικσεν, Γκούμα, Φύσσα, Μίκλαντ, Μπασινά, Κόλα, Πφλίπσεν, Λυμπερόπουλο.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Λα Κορούνια καθώς δεν ήρθαν στη χώρα μας οι Παουλέτα, Τούρου Φλόρες και Σκαλόνι. Πάντως ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Χαβιέ Ιρουρέτα, δείχνει να μην ανησυχεί τόσο γι' αυτό το ξαφνικό πρόβλημα, όσο για τους φιλάθλους: «Εμείς ήρθαμε για τη νίκη. Ανησυχώ κάπως για τη θερμή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα αγωνιστεί παθιασμένα». Για το εναρκτήριο λάκτισμα μάλλον θα παρατάξει τους Σογκό, Μανουέλο Πάμπλο, Ρομέρο, Ναϊντέντ, Αντονάτο, Κονσεϊσάο, Ζαλμίνια, Φερνάντο, Μάουρο Σίλβα, Βίκτορ, Μακάι.

  • Ως χτες η ΠΑΕ δεν είχε συμφωνήσει για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πάντως, λίγο πριν το παιχνίδι θα παραχωρήσει τα δικαιώματα στο MEGA.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ