Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Ξύπνησε» η Ρεάλ

Εξω πάει καλά... η Ρεάλ Μαδρίτης αφού για πολλοστή φορά η ομάδα της Ισπανίας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από αυτό που δείχνει στο ισπανικό πρωτάθλημα (17η θέση). Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η Ρεάλ επικράτησε της Ρόζεμπουργκ με 3-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της που τη φέρνει πρώτη στον 3ο όμιλο και μάλιστα με δυο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Τα γκολ για τους Μαδριλένους πέτυχαν οι Ραούλ (18`), Σάβιο (85`), Κάρλος (90`) ενώ για τους Νορβηγούς είχε ισοφαρίσει ο Κάριου (51`).

Την πρώτη της νίκη στη Β` φάση πέτυχε και η Μπάγερν Μονάχου που παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επικράτησε έστω και δύσκολα της Ντιναμό Κιέβου στο Μόναχο με 2-1. Τους «Βαυαρούς» λύτρωσε στο 80` ο Πάολο Σέρτζιο που πέτυχε το δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Γιάνκερ στο 6` αλλά οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με τον Ρεμπρόφ (51`). Η βαθμολογία του ομίλου: Ρεάλ 6, Μπάγερν 4, Ρόζεμπουργκ 1, Ντιναμό Κιέβου 0.

Η μεγάλη νίκη της Φέγενορντ με 3-0 (Κρουζ 72`-93`, Μπούσφελντ 83`)επί της Μαρσέιγ, που δείχνει να μην έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου, ήταν το σημαντικότερο γεγονός στον 4ο όμιλο. Τέλος, στη Ρώμη, Λάτσιο και Τσέλσι κόλλησαν στο μηδέν. Η βαθμολογία: Τσέλσι 4, Λάτσιο 4, Φέγενορντ 3, Μαρσέιγ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ