Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συσκέψεις της ΠΑΣΥ σήμερα και αύριο

Η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται σχετικά με το αγροτικό ζήτημα και οι προτάσεις της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), για την αντιμετώπιση των αγροτικών προβλημάτων, είναι το θέμα των συσκέψεων που διοργανώνει η ΠΑΣΥ στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Στη Λάρισα, η Γραμματεία της ΠΑΣΥ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, καλώντας να συμμετάσχουν αγροτικά στελέχη, εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων, γεωτεχνικοί, συνεταιριστές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην Καρδίτσα, η σύσκεψη θα γίνει αύριο, στις 11 π.μ., στα γραφεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Ανάλογη σύσκεψη της ΠΑΣΥ προγραμματίζεται και στα Τρίκαλα.

Στις συσκέψεις θα συζητηθούν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος σχετικά με διάφορα προϊόντα, όπως ντομάτα, σιτάρι, βαμβάκι. Στο επίκεντρο των συσκέψεων, θα βρεθούν οι συνέπειες της εφαρμοζόμενης Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ και η αναγκαιότητα συσπείρωσης του αγροτικού κόσμου για το συντονισμό της αγωνιστικής δράσης του για τη διεκδίκηση 5 και 10 δραχμών στις τιμές των προϊόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ