Παρασκευή 28 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΩΔΥΝΑ σχετικά πέρασε η «βδομάδα των παθών» για το Συνασπισμό. Στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο οι διεργασίες συνεχίζονται και αναμένεται να κορυφωθούν ως την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που θα εξετάσει και θα εγκρίνει τα ντοκουμέντα του Συνεδρίου. (σελίδα 6)

ΚΡΙΣΙΜΕΣ συνομιλίες πραγματοποιούν από χτες στο Λονδίνο αντιπροσωπείες υπουργών της κυβέρνησης του προέδρου της Ζιμπάμπουε με Βρετανούς αξιωματούχους σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κλιμακούμενη ένταση που έχει προκληθεί στην αφρικανική αυτή χώρα (σελίδα 9)

ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αδιέξοδα έχουν περιέλθει πολλοί καπνοπαραγωγοί του νομού Τρικάλων, οι οποίοι αν και πούλησαν την παραγωγή του 1999, δεν έχουν πάρει ακόμα ολόκληρο το ποσό της επιδότησης που δικαιούνται. (σελίδα 10)

ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ αγορά έβαλε «πόδι» και η Τράπεζα Πειραιώς, στα πλαίσια της στρατηγικής διείσδυσης του τραπεζικού - βιομηχανικού κεφαλαίου στις αγορές της Βαλκανικής και της Κεντροανατολικής Ευρώπης. (σελίδα 10)

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ βραδιά, προς τιμήν της Εθνικής Αντίστασης, διοργάνωσε το περιοδικό «Εμβόλιμον» και οι φίλοι του, στα Ασπρα Σπίτια της Βοιωτίας, όπου ζουν και εργάζονται εκατοντάδες εργαζόμενοι της «Πεσινέ». (σελίδα 16)

Η ΕΘΝΙΚΗ Αντίσταση έχει και σήμερα, όπως και κάθε Παρασκευή, τη δική της σελίδα, με ειδήσεις από τις οργανώσεις των αντιστασιακών, ανακοινώσεις και ψηφίσματα (σελίδα 18)

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ σαν χρώμα του αγώνα και του έρωτα διαλέγει σαν βάση η Λέσχη Κινηματογράφου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο νέο της πρόγραμμα για τους μήνες Μάη και Ιούνη, κάτω από το γενικό τίτλο «Εναλλακτικοί δρόμοι του πολιτισμού». (σελίδα 19)

ΜΕ ΤΡΙΑ Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα (Λάρισας, Ιωαννίνων και Καλαμάτας εγκαινιάζεται ένας νέος θεσμός με τίτλο «Μάιος, μήνας ΔΗΠΕΘΕ στο Εθνικό Θέατρο», στη σκηνή «Κοτοπούλη - Ρεξ» και πρεμιέρα στις 4 Μάη (σελίδα 19)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ και φαγητό μόνο των εταιριών «Μακ Ντόναλντ» και «Κόκα - Κόλα» θα έχουν δικαίωμα να τρώνε οι χιλιάδες των θεατών, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, αν εγκριθεί η πρόταση, που ήδη έθεσε επίσημα η ΟΕΟΑ. (σελίδα 23)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ