Τρίτη 2 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι «ελπίδες» σε μια ... τρίχα

Σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να δώσει την ταυτότητα ενός από τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης της περασμένης Παρασκευής κατά οχημάτων της Αστυνομίας, θεωρείται πως έχει στα χέρια της η Αστυνομία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, βρέθηκε μία τρίχα, που κατά μεγάλη πιθανότητα ανήκει σε έναν από τους «τρομοκράτες». Το εύρημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, καθώς η Αστυνομία πιστεύει ότι με την αποκωδικοποίηση του DNA μπορεί να φτάσει στην ταυτότητα του δράστη.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες και πάντα στο πλαίσιο της ανανέωσης της «αντιτρομοκρατικής εκστρατείας», από την Αστυνομία διαρρέεται ότι ψάχνουν για άτομα που έδρασαν σε «μικρές» οργανώσεις κατά την περίοδο της ...σιγής του «ΕΛΑ» (1995 - 1998), αλλά και για τους φερόμενους ως εγκέφαλους της «ελληνικής τρομοκρατίας», αυτούς που δημιούργησαν τη «17 Ν» και τον «ΕΛΑ» και που παραμένουν ασύλληπτοι, όπως ο «παππούς» κ.ά.

  • Για τρίτο Σαββατόβραδο, συνεχίστηκαν οι εμπρησμοί στα Εξάρχεια. Πέντε μοτοσικλέτες και δύο αυτοκίνητα, πυρπολήθηκαν από αγνώστους στην οδό Οικονόμου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ