Τρίτη 2 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Αγωνιστικός συντονισμός για τις 13 Νοέμβρη

Σε πολλούς νομούς της Μακεδονίας και Θράκης πρόκειται να γίνουν αγροτικά συλλαλητήρια το Σάββατο 13 Νοέμβρη στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ).

Ηδη σε ευρεία σύσκεψη της ΠΑΣΥ του Νομού Εβρου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ορεστιάδα, αποφασίστηκε η διοργάνωση συλλαλητηρίου στην πλατεία Ορεστιάδας το Σάββατο στις 11 το πρωί. Οι διοργανωτές καλούν όλους τους αγρότες του Βόρειου Εβρου να συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους στη συγκέντρωση για να καταδικάσουν τα νέα αντιαγροτικά μέτρα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ. Ηδη συμμετοχή έχουν δηλώσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ενότητα», ο Αγροτικός Σύλλογος Βύσσας, ο Αγροτικός Σύλλογος Πυθίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Φερρών κ.ά. Από χτες άρχισε η καμπάνια ενημέρωσης των παραγωγών της περιοχής από μέλη της ΠΑΣΥ που περιοδεύουν στα χωριά.

Στην Κεντρική Μακεδονία αποφασίστηκε να πραγματοποιήσει η ΠΑΣΥ συλλαλητήριο στις Σέρρες το Σάββατο 13 Νοέμβρη, ενώ λίγο νωρίτερα στις 7 Νοέμβρη θα γίνει συγκέντρωση στη Νιγρίτα.

Επίσης σήμερα σε σύσκεψη της γραμματείας της ΠΑΣΥ Νομού Πέλλας που πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά θα αποφασιστεί η μορφή αγώνα που θα ακολουθήσουν οι αγρότες του νομού στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των αγροτοκτηνοτρόφων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ