Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το χρήμα

«Αυξημένα κατά 29,4% εμφανίζονται για την περσινή χρονιά τα συνολικά κέρδη των 1.920 μεγαλύτερων εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων της χώρας, οι οποίες είδαν τα καθαρά οικονομικά τους αποτελέσματα να υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ. Στον κλάδο των σούπερ μάρκετ οι 99 εταιρείες του κλάδου πραγματοποίησαν συνολικές πωλήσεις 8,2 δισ. ευρώ» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Το Αιγαίο

«Αγγλικά και ιταλικά επιβατικά πλοία φέρνει η κρίση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των Δωδεκανήσων. Η χρεοκοπία της ναυτιλιακής εταιρίας ΔΑΝΕ που άφησε αυτόν τον χειμώνα χωρίς ακτοπλοϊκή συγκοινωνία πολλά νησιά ανοίγει την πόρτα των ελληνικών θαλασσών σε δυο ευρωπαϊκές ναυτιλιακές εταιρίες και μάλιστα με τις ευλογίες του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας» ( το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Δεν είναι έτσι!

«Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Λιάπης στην ουσία δίνουν οικονομικό κίνητρο στους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να αποσυμφορήσουν την τερατούπολη που λέγεται Αθήνα» (το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

«Δημοσιογράφος»

«Δημοσιογράφος που πέραν της απασχόλησής του σε δύο εφημερίδες είναι ταυτόχρονα και πολυθεσίτης σε διάφορους Οργανισμούς του δημοσίου. Πέραν του μισθού από τις δύο εφημερίδες μισθοδοτείται από τη ΔΕΠΑ, την ΕΠΑ Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών» (το ρεπορτάζ στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ» του Ρίζου).

«Αργά ή γρήγορα»

«Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν: Αργά η γρήγορα ο κ. Τσοβόλας θα επανενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα ως γέφυρα επιστροφής προβάλλει το ενδεχόμενο να υποστηριχτεί από το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ