Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
Πρόταση απεμπλοκής

Συνεχίζοντας τον αγώνα τους για να πληρωθούν όλα όσα τους χρωστάει ο εργολάβος Κ. Μπαλάφας, οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Οδό Βόλου κάνουν μια νέα πρόταση προς το ΥΠΕΧΩΔΕ, ελπίζοντας ότι θα ξεμπλοκαριστεί η κατάσταση και θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και δυόμισι μήνες. Ταυτόχρονα σήμερα θα κάνουν συμβολική κατάληψη στον Τομέα ΠΕΧΩΔΕ της Νομαρχίας Μαγνησίας με προοπτική να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μετά από σύσκεψη που έγινε προχτές, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι του σωματείου τους και το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, ζητούν από το ΥΠΕΧΩΔΕ να διπλασιάσει το ποσό που υποσχέθηκε να δώσει στους εργαζόμενους - να πάρουν αμέσως τα 320.000 ευρώ που τους «πρόσφερε», πριν από λίγες μέρες, ο Γ. Σουφλιάς κι άλλα τόσα χρήματα σε λίγο διάστημα - και τα υπόλοιπα, μέχρι το 1.000.000 και πλέον ευρώ που τους χρωστάει ο εργολάβος, να τα διεκδικήσουν απ' αυτόν με όποιον τρόπο μπορούν. Αν το υπουργείο δεχτεί αυτή την πρόταση, οι εργαζόμενοι δεσμεύονται να σταματήσουν την απεργία πείνας που κάνουν κάποιοι απ' αυτούς, συνεχίζοντας τον αγώνα τους με άλλες μορφές πάλης.

Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζουν ότι αν το υπουργείο δε δεχτεί τις νέες προτάσεις τους, θα εντείνουν και θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Σήμερα οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Βόλου προχωρούν σε κατάληψη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Νομαρχίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ