Σάββατο 13 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εθελοντική αιμοδοσία στην Ικαρία

Κάλεσμα να δώσουν αίμα στην τριήμερη αιμοδοσία που διοργανώνει στις 29 - 30/11 και την 1η Δεκέμβρη το Νοσοκομείο Ικαρίας και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, απευθύνει η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανικάριου νοσοκομείου.

«Σκοπός της αιμοδοσίας είναι να καλύπτονται οι ανάγκες μετάγγισης αίματος των συμπατριωτών μας, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ικαρίας ή και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας μας. Η μετάγγιση αίματος δεν προορίζεται μόνο για τις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά και για να σώσει μια ανθρώπινη ζωή. Το αίμα δεν αντικαθίσταται από τεχνικά ή φαρμακευτικά μέσα και πρέπει να προϋπάρχει σε κάθε νοσοκομείο τη δύσκολη στιγμή. Το αίμα δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια, προσφέρεται μόνο από τον άνθρωπο», επισημαίνει στο σχετικό κάλεσμα η Υπηρεσία Αιμοδοσίας.

Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας έχει ως εξής: Δευτέρα 29 Νοέμβρη 9 π.μ. - 2 μ.μ. στο Αγροτικό Ιατρείο Χριστού Ραχών. Τρίτη 30 Νοέμβρη 9 π.μ. - 2 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου. Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 9 π.μ. - 2 μ.μ. στο νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ