Τρίτη 16 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΤΡΙΚΟΛΑΝ»
Σήμερα συγκέντρωση και πορεία

Συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο εργοστάσιο και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας προς το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ πραγματοποιούν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της «Τρικολάν» στη Νάουσα, κλιμακώνοντας τον αγώνα για το δικαίωμά τους στη δουλιά.

Συνεχίζοντας την περιφρούρηση του εργοστασίου, κλιμακώνουν μέρα με την ημέρα τον αγώνα τους, κόντρα στην πολιτική που τους καταδίκασε στην ανεργία και παράλληλα προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΟΕΚΙΔΕ για τις 25 Νοέμβρη και τη συγκέντρωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο, να μη γίνει καμία απόλυση και να τους καταβληθεί έκτακτο οικονομικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ ύψους 3.000 ευρώ, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις άμεσες οικονομικές ανάγκες τους, ενίσχυση των οικογενειών που σπουδάζουν παιδιά, αποπληρωμή των στεγαστικών δανείων των ανέργων από τον ΟΕΚ.

Αυτό το πλαίσιο αντιπαραθέτουν απέναντι στις υποσχέσεις της κυβέρνησης για δήθεν αντιμετώπιση του προβλήματος, μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων μέσω του ΛΑΕΚ και την απορρόφηση ορισμένων σε θέσεις μερικής απασχόλησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ