Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Γούβας του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, σήμερα Παρασκευή, στις 10μ.μ., στην «παλιά ταβέρνα του Κρητικού» (Μνησικλέους 24, Πλάκα).

  • Συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου και των 86χρονων του Κόμματος διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ. οι ΚΟ Καισαριανής, στο κέντρο «Χάραμα» (Σκοπευτήριο).
  • Οι ΚΟ Νότιας Αχτίδας του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στην «ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ».
  • Παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο οργανώνει η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο της Λευκάδας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Βάδης - Βυτεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 86 χρόνων του Κόμματος, αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην Turn - und Versammlungshalle Vaihingerstrasse 35, Mohringen, 70567 Stuttgart. Θα μιλήσει ο Γ. Δελιγκάς, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ.
  • Συνεστίαση διοργανώνει αύριο Σάββατο η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, ενόψει του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος και στα πλαίσια της Οικονομικής του Εξόρμησης. Στη συνεστίαση που θα γίνει στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο», θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ και θ' ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «ΝΟΣΤΟΣ».
  • Παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο οργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ την Κυριακή 28 του Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.
  • Η ΚΟΒ Παιδείας Ιλίου του ΚΚΕ και οι μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας της σοσιαλιστικής Κούβας για μόρφωση και διαπαιδαγώγηση της νεολαίας», την Κυριακή 28/11, στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Καφενείο του Δήμου Ιλίου. Θα μιλήσει εκπρόσωπος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και θα παραστεί και θα χαιρετίσει η γραμματέας της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα.
  • Οι ΚΟ Αγ. Παρασκευής διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, την Κυριακή 28/11, στις 11π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κοντόπευκου (Χίου και Σωτήρος). Θα μιλήσει η Βάνα Λυγερού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.
  • Η ΚΟΒ Πεύκης του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 17ο Συνέδριο, την Κυριακή 28/11, στις 5μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ηλιακό Χωριό. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Πετράκος, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟΑ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σοσιαλισμός επίκαιρος και αναγκαίος όσο ποτέ», οργανώνει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων της ΚΝΕ, τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Β1.0 του Πολυτεχνείου Κρήτης, στη 1 το μεσημέρι. Ομιλητής θα είναι ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο οργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 29/11, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ». Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • H ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, τη Δευτέρα 29/11, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΑ», στη Σπάρτη. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ρ».
  • H ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, την Πέμπτη 2/12, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΡΕΞ», στην Καλαμάτα. Θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ