Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκλογές καθηγητών φροντιστηρίων

Πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκέμβρη οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ). Η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση» καλεί τους εργαζόμενους στα φροντιστήρια να ενισχύσουν με την ψήφο τους την παράταξη για αλλαγή των συσχετισμών, για ένα σωματείο ταξικό - διεκδικητικό και όχι συμβιβασμένο, που θα αντιπαλέψει τις μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα φροντιστήρια.

Η ΑΣΚ προβάλλει ως στόχους πάλης τη θέσπιση συμβάσεων αορίστου χρόνου, αναγνώριση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας στα φροντιστήρια, πλήρη εξομοίωση με τους εκπαιδευτικούς του Δημοσίου όσον αφορά, προστασία από τις απολύσεις, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, αποζημίωση των εξωδιδακτικών απασχολήσεων, νομική κατοχύρωση των αργιών, της διδακτικής ώρας και των διαλειμμάτων και ενεργοποίηση των κρατικών οργάνων για ουσιαστικό έλεγχο των φροντιστηρίων.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (Μεσολογγίου 5, β' όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ