Παρασκευή 12 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
Ψήφος αγωνιστική

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση στην Ενωση

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου και για το ΕΚΑ. Οι λιθογράφοι μπορούν να ψηφίσουν στα γραφεία της Ενωσης, στην οδό Αριστοτέλους 11 - 15, από τις 8.30 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Την ανάγκη συσπείρωσης γύρω από το σωματείο και της ενδυνάμωσης των ταξικών χαρακτηριστικών του επισημαίνει στη διακήρυξή του ο « Ενιαίος Αγωνιστικός Συνδυασμός», ο οποίος υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ.

Ο συνδυασμός υπογραμμίζει τη σφοδρή επίθεση που δέχονται και οι εργαζόμενοι του κλάδου από τους εργοδότες και την κυβερνητική πολιτική, με τις απολύσεις να αυξάνονται, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας να καταστρατηγούνται, το κλίμα τρομοκρατίας και τις απειλές στους εργασιακούς χώρους. Η παράταξη - συνεχίζει - από τη θέση της πλειοψηφίας στη διοίκηση του σωματείου όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισαν και ταυτόχρονα ανέλαβε πρωτοβουλίες για το συντονισμό δράσης με άλλα σωματεία, ώστε πιο αποτελεσματικά να αποκρουστεί η αντεργατική επίθεση, ενώ συμμετέχει στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Καλεί τους λιθογράφους να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιό της, ώστε να συνεχίσει ακόμα πιο μαχητικά στην ίδια ρότα το σωματείο, στη ρότα του αγώνα, ενώ δεσμεύεται για αντίσταση στην επίθεση κυβέρνησης - εργοδοτών - Ευρωπαϊκής Ενωσης και στην προσπάθεια ανατροπής των εργασιακών σχέσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ