Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΕΝ
Με κινητοποιήσεις απαντούν στις μεθοδεύεις

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, την ώρα που μέσα στο υπουργείο γινόταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, απάντησε χτες το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου στις μεθοδεύσεις του υπουργού, Μαν. Κεφαλογιάννη, που στόχο έχει να στρατιωτικοποιήσει πλήρως το υπουργείο και να βγάλει στο περιθώριο τους πολιτικούς υπαλλήλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, επιχειρεί, μέσα από την αλλαγή του Οργανισμού του υπουργείου, να δώσει τις Διευθύνσεις που σήμερα ανήκουν στο πολιτικό προσωπικό, σε στρατιωτικό προσωπικό.

«Οι στρατιωτικοί, τόνιζαν οι εργαζόμενοι, έχουν καθήκοντα στον τομέα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης και όχι σε υπηρεσίες παραγωγικές, οικονομικές και εκπαιδευτικές».

Η χτεσινή κινητοποίηση ήταν η πρώτη φάση των κινητοποιήσεών τους και μέσα από τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν, είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Παράλληλα προσανατολίζονται να ζητήσουν τη μετάταξή τους σε άλλα υπουργεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ