Τρίτη 15 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απάντηση Μεγάρου Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απέστειλε επιστολή - απάντηση στην επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών Γ. Καρύδη, η οποία δημοσιεύτηκε στο «Ρ», και ο οποίος διαμαρτυρόταν για την απόρριψη του αιτήματος των Επτανησιακών Πολιτιστικών Σωματείων της Αθήνας για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη», για τον εορτασμό των 141 χρόνων από την ενσωμάτωση της Επτανήσου στην Ελλάδα.

Στην επιστολή ο γενικός διευθυντής του ΟΜΜΑ, Νίκος Μανωλόπουλος, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το ΔΣ του Μεγάρου μπορεί να εξετάσει τέτοια αιτήματα μόνο εφόσον εντάσσονται σε επίσημα προγράμματα εορτασμού και συνοδεύονται από πρόταση του υπουργείου, δηλαδή στην περίπτωσή μας του ΥΠΠΟ, το οποίο και εποπτεύει τη λειτουργία του Μεγάρου».

Σε ό,τι αφορά στο ποσό των 16.600 ευρώ που ζητήθηκε για την παραχώρηση της αίθουσας, στην επιστολή αναφέρεται: «Αποτελεί το ημερήσιο μίσθωμα για τη χρήση της παραπάνω αίθουσας και του εξοπλισμού της, των φουαγιέ και των βοηθητικών της χώρων και του προσωπικού παραστάσεων. Δε ζητήθηκε προκαταβολή, αλλά υπογραφή της σχετικής σύμβασης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ