Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθέσεις εντός κι εκτός...
Εργο του Γ. Μελίκη
Εργο του Γ. Μελίκη
  • Με γενικό τίτλο «Ζωγραφιές» συνεχίζεται στην αίθουσα τέχνης «Ατριον» (Τσιμισκή 94, Θεσσαλονίκη), έκθεση ζωγραφικής του Γιώργη Μελίκη. Εως τις 8/3 εκτίθενται περισσότερα από 50 έργα με θέματα που έχουν σχέση με το μεγάλο κύκλο της παραδοσιακής ζωής. Η πρώτη ενότητα (1996 - 1999) έχει τίτλο «Μήλο μου κόκκινο» και είναι αφιερωμένη «στα της ζωής»: έρωτες, καημοί, χαρές, λύπες. Η δεύτερη ενότητα (2004) τιτλοφορείται «Του γάμου», ενώ η τελευταία είναι αφιερωμένη στο θάνατο. Την έκθεση επιμελείται η Κ. Κιλεσοπούλου.
  • Εγκαινιάζεται στις 2/3 (7.30μ.μ.) στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 51, πλατεία Κουμουνδούρου), έκθεση έργων του Γιάννη Μίχα με τίτλο «Ανακλάσεις». Θα διαρκέσει έως τις 31/3.
  • Την πρώτη ατομική του έκθεση παρουσιάζει ο Βασίλης Σαλπιστής στην έκθεση που εγκαινιάζεται στις 2/3 στην αίθουσα τέχνης Καππάτος (Αγίας Ειρήνης 6 και Αθηνάς). Περιλαμβάνει εννέα ζωγραφικούς πίνακες μεγάλων διαστάσεων με ακριλικά σε λινό ή μόνο μολύβι σε χαρτί πάνω σε λινό, καθώς και ένα βίντεο. Διάρκεια έως 2/4.
  • Στον εκθεσιακό χώρο της Βουλής (Μητροπόλεως 1 κι Φιλελλήνων), την προσεχή θα Δευτέρα (28, 7.30μμ) θα εγκαινιαστεί από την πρόεδρο της Βουλής, Α. Ψαρούδα - Μπενάκη, έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα Επτάνησα (140 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα)».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ