Τετάρτη 2 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδηλώσεις για το «ευρωσύνταγμα»
  • Τη Δευτέρα, 7 Μάρτη, σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Σήμερα στο Βόλο, την Πέμπτη, 10 Μάρτη, στην Καλαμάτα

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του Κόμματος για το «ευρωσύνταγμα», με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τη Δευτέρα 7 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» (Πεδίον Αρεως). Θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις του Θεοχάρη Παπαμάργαρη, οικονομολόγου και του Μανόλη Κοκκινάκη, δικηγόρου, και στη συνέχεια των προσκαλεσμένων.

Στη Θεσσαλονίκη

Με το σύνθημα «ΟΧΙ στο "ευρωσύνταγμα" - ΟΧΙ στην ΕΕ» η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση τη Δευτέρα, 7 Μάρτη, στις 7μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στην εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης από πλευράς Κόμματος για τον αντιδραστικό χαρακτήρα του «ευρωσυντάγματος» και της ίδιας της ΕΕ, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Ηλίας Θερμός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στο Βόλο

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ευρωσύνταγμα - Νέα δεσμά για τους λαούς» διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, σήμερα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βόλου, με ομιλητή τον Στρ. Κόρακα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην Καλαμάτα

Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για το «ευρωσύνταγμα» την Πέμπτη, 10 Μάρτη, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX» στην Καλαμάτα. Εισηγητής θα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο Νίκος Κουτουμάνος για τις θέσεις των κομμάτων και ο Φώτης Ρηγανάκος για τα εργασιακά δικαιώματα. Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Τάκης Γκούζος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ