Τετάρτη 9 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ 2005
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Καθημερινή μάχη στους χώρους δουλιάς

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην Πελοπόννησο, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο, για την επιτυχία της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας, που καλεί το ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 17 Μάρτη. Η συνέχεια της μάχης για την ικανοποίηση ζωτικής σημασίας αιτημάτων που προβάλλει η εργατική τάξη μέσα από το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, με πρωτοπόρους τους συνδικαλιστές και τους εργάτες των ταξικών δυνάμεων, δίνεται καθημερινά με περιοδείες σε χώρους δουλιάς, συσκέψεις και συνελεύσεις εργαζομένων, συνεδριάσεις ΔΣ πρωτοβάθμιων σωματείων και άλλες δραστηριότητες.

Στην Πάτρα, μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ περιόδευσαν χτες στη Βιομηχανική Περιοχή και συγκεκριμένα στα εργοστάσια «Φραγκοπαναγιώτη», «Περιβαλλοντολογική», «Γιένκο», «Ελας - Καν». Παράλληλα έγιναν εξορμήσεις στα εργοστάσια ιματισμού «Καλογεράκη» και «Ρέτζι», στα Νοσοκομεία «Αγιος Αντρέας» και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου καθώς και σε οικοδομές.

Στην Κόρινθο έγιναν περιοδείες στο εργοστάσιο «Κεραφίνα», στη ΔΕΗ, στη Νομαρχία και στην Καθαριότητα. Στην Καλαμάτα, κλιμάκια του ΠΑΜΕ περιόδευσαν στα μηχανουργεία της πόλης, στις υπηρεσίες του δήμου και σε σούπερ μάρκετ. Στην Τρίπολη έγιναν εξορμήσεις στο ΙΓΜΕ, στη Νομαρχία και στο δήμο της πόλης και στο Αργος οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ περιόδευσαν στη ΔΕΗ, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ, σε οικοδομές καθώς και σε σούπερ μάρκετ.

Στη Ζάκυνθο, εξορμήσεις έγιναν σε σούπερ μάρκετ, στον ΟΤΕ και στις υπηρεσίες του δήμου και στην Κεφαλονιά έγιναν εξορμήσεις σε πολυκαταστήματα και εμπορικά μαγαζιά.

Ακόμα πιο πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα των εξορμήσεων και περιοδειών αλλά και των αμέσως επόμενων ημερών σε χώρους δουλιάς, καθώς στόχος των Γραμματειών του ΠΑΜΕ στην περιοχή, είναι μέχρι τις 16 Μάρτη, το μήνυμα της απεργίας, να έχει φτάσει σε όλους τους χώρους δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ