Τρίτη 5 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ - ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την Ανώτατη Εκπαίδευση
  • Σήμερα, Τρίτη:

-- Στο Πολυτεχνείο, με θέμα: «Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση στην υπηρεσία του λαού». Θα μιλήσουν οι: Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Δήμος Μπαρτζώκας, καθηγητής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών.

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Συνεδρίων, με θέμα το «ευρωσύνταγμα». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, αφιέρωμα για τα 122 χρόνια από το θάνατο του Μαρξ. Θα μιλήσει ο Κώστας Σμπόνιας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στα Παιδαγωγικά Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΜΑΝΧ, με θέμα «Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπλωματάς, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (διοργανώνουν οι ΟΒ Οικονομικού και ΟΔΕ), στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β΄, με θέμα: «Ανεργία και ανταγωνιστικότητα - μύθοι και πραγματικότητα». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα ΤΕΦΑΑ Σερρών, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Εμπορευματοποιημένος αθλητισμός και επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων ΤΕΦΑΑ». Θα μιλήσει ο Γ. Νοτάκης, γυμναστής - μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.

  • Αύριο, Τετάρτη 6/4:

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (διοργανώνουν οι ΟΒ Οικονομικού, ΟΔΕ και Χρηματοοικονομικού Τμήματος), στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 201, με θέμα: «Ελεύθερη αγορά σημαίνει ελεύθερη εκμετάλλευση και βαρβαρότητα για τους εργαζόμενους. Ποιος είναι ο άλλος δρόμος». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Τσάρλι Τσάπλιν.

-- Στην Πληροφορική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Γ΄, με θέμα: «Οι εργαζόμενοι του μέλλοντος - το μέλλον των εργαζομένων». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Γρεβενά, η ΝΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία, τα σύγχρονα αιτήματα διεκδίκησης και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Α. Λαδά» (πρώην ΝΕΛΕ).

  • Την Πέμπτη 7/4:

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «Υπαρχος» του Φυσικού, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο του ιδρύματος, με θέμα: «ΕΕ - Αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ στην Καστοριά, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ