Κυριακή 22 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Για την 60ή επέτειο από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών ξεδιπλώνονται τις επόμενες μέρες σ' όλη τη χώρα πολύμορφες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

-- Το Παράρτημα Αγίας Βαρβάρας της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης και το Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών, αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (προφήτη Ηλία). Θα μιλήσει ο ιστορικός Ν. Παπαγεωργάκης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Γεωργιάδη. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Πετρόπουλος, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

-- Στη Χαλκίδα η Επιτροπή Ειρήνης, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ την Παρασκευή 27 Μάη, συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο (Λ. Χαϊνά) και πορεία στο Στρογγυλό όπου θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας για τα εγκλήματα των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς.

-- Στην Αρτα στις 28 Μάη και ώρα 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ, απο την Επιτροπής Ειρήνης, το Σύλλογο Γυναικών Αρτας και το τοπικό Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ. Ομιλητής θα είναι ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Εκδήλωση νεολαίας στο ιστορικό Φρούριο του Παγγαίου των Σερρών, προς τιμή των 60 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης, συνδιοργανώνουν η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Σερρών της ΚΝΕ μαζί με την ΠΕΑΕΑ Σερρών, την Κυριακή 29 Μάη, στις 11 το πρωί στο Φρούριο Παγγαίου. Θα ξεκινήσουν αυτοκίνητα στις 9 π.μ από τη Νομαρχία Σερρών.

--Την Τετάρτη 25 Μάη στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου - Αγιος Νικόλαος, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα εκλεγεί και Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης.

Την Κυριακή 29 Μάη στις 11 το πρωί θα γίνει πορεία από το Κάτω χωριό Ιεράπετρας (πλατεία Παπαγεωργίου) με στάση στο μνημείο της Αντίστασης (μάνδρα Καλύβα) για κατάθεση στεφανιού. Στο τέλος της πορείας θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ