Κυριακή 5 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία - μήνυμα αγώνα για τη ζωή

Και με τη δική μας «ανταπόκριση» στην αυριανή συναυλία (6/6, 9 μ.μ.) στο θέατρο Λυκαβηττού «η μουσική θα υμνήσει τη ζωή». Αυτό πιστεύει και ελπίζει ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση», όπως τόνισε και σε σχετική συνέντευξη Τύπου που έδωσε, για να υπογραμμίσει ότι η μουσική συμπαρατάσσεται στον αγώνα ενάντια στην τοξικοεξάρτηση και όσα την «τρέφουν», στον αγώνα για τη σωτηρία, το δικαίωμα στη ζωή και στη δημιουργία όλων των εξαρτημένων, και για να ευχαριστήσει τους ένθερμους και αφιλοκερδείς συμπαραστάτες της καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στη συναυλία. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τους Παντελή Θαλασσινό, Χρήστο Θηβαίο, Σωτηρία Λεονάρδου, Μίλτο Πασχαλίδη, Ορφέα Περίδη, Μπάμπη Στόκα.

Οι καλλιτέχνες, ενώνοντας τη φωνή τους και την τέχνη τους με το ζωτικά αναγκαίο και ωραίο αγώνα της «Παρέμβασης», στέλνουν σ' όλους μας, το μήνυμά τους: «Και η ζωή είναι εντάξει». Και βέβαια πρέπει όλοι να συμβάλουμε για την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών ενάντια στη «γάγγραινα» των ναρκωτικών ουσιών. Για την προβολή ενός αγώνα που αποτελεί προϋπόθεση και το μόνο δρόμο συνέχισης και υπεράσπισης της ζωής, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Για να γίνει και να μείνει «εντάξει» η ζωή όλων μας.

Αυτό διαμηνύουν και οι συμμετέχοντες στη συναυλία καλλιτέχνες, ομόψυχα, αλλά με δικά τους λόγια ο καθένας: Λχ ο Π. Θαλασσινός λέει: «Επειδή νιώθω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μου, θέλω να βοηθήσω, με αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα». Ο Μ. Πασχαλίδης τονίζει: «Ο πάσχων δίπλα μας, είναι ο άλλος εαυτός μας. Η εξάρτησή του προέρχεται και από δική μας ανεπάρκεια. Αν οι νότες μπορούν να βοηθήσουν τότε οι νότες είναι καθήκον». Και ο Μπ. Στόκας λέει: «Οι άνθρωποι που υποφέρουν από την τοξικοεξάρτηση είναι μέρος της ζωής μας. Ο αγώνας τους είναι αγωγή και τις δικές μας ψυχές».




Motion Team



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ