Τρίτη 30 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ενίσχυση μέσα από τη δράση

«Η ενίσχυση του σωματείου εξαρτάται από τη συμμετοχή του καθένα μας στη δράση του», τονίζει το κάλεσμα της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών, που θα γίνει την Τετάρτη 31 Μάη, στις 7 το απόγευμα, στο ΕΚΘ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι: Διοικητικός απολογισμός, πρόγραμμα δράσης της Ενωσης, οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός.

«Ο δρόμος προς την ΟΝΕ», επισημαίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης, «μπορεί για κάποιους να έφερε "ανάπτυξη". Για τους εργαζόμενους όμως, περίσσεψαν η λιτότητα, η ανεργία, η μερική απασχόληση». Για τη σημερινή κατάσταση και τα καθήκοντα των εργαζομένων υπογραμμίζεται ακόμα: «Σήμερα η ενίσχυση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μέτρων που έρχεται, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας, να διεκδικήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας και καλύτερες συνθήκες δουλιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ