Κυριακή 24 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Τρίτη με το ΠΑΜΕ όλοι στην Απεργία

Στην πλατεία Κάνιγγος, στις 10 το πρωί, η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Μέχρι τελευταία στιγμή στον αγώνα, για την οργάνωση της απεργίας (φωτογραφία από περιοδεία στελεχών του ΠΑΜΕ στο «Χίλτον»)
Μέχρι τελευταία στιγμή στον αγώνα, για την οργάνωση της απεργίας (φωτογραφία από περιοδεία στελεχών του ΠΑΜΕ στο «Χίλτον»)
Ολοι την Τρίτη στην απεργία! Ολοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ! Το κάλεσμα μεταφέρουν, χωρίς να αφήνουν λεπτό χαμένο, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος. Ενώ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ διοργανώνουν απεργιακές συγκεντρώσεις σε 44 τουλάχιστον ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα.

Στα δυο 24ωρα που απομένουν μέχρι την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία, οι ταξικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη, στα γιαπιά, στα εργοστάσια, στο εμπόριο και τις υπηρεσίες, όπου δουλεύει και ζει η εργατική τάξη, ώστε να μη λείψει κανείς από τον αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα έχουν θέση και οι δημόσιοι υπάλληλοι, που την Τρίτη κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 11 π.μ.

Από αυτήν την απεργία, από αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Μεθαύριο Τρίτη η εργατική τάξη, δίνει απάντηση. Μαζί με το ΠΑΜΕ δίνουμε και αυτή την ταξική μάχη.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ