Πέμπτη 1 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΜΕ - ΕΛΤΑ
Απεργία στις 21 του Ιούνη

Την εκχώρηση επικερδών δραστηριοτήτων των ΕΛΤΑ στους ανταγωνιστές του, καταγγέλλει η ΟΜΕ - ΕΛΤΑ και προαναγγέλλει 24ωρη προειδοποιητική απεργία στις 21 του Ιούνη. Η ΟΜΕ - ΕΛΤΑ ζητάει επίσης την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, με βάση τη συμφωνία που είχε γίνει με τη διοίκηση του Οργανισμού το 1999.

Αναγνωρίζοντας ότι οι παρεμβάσεις της προς την κυβέρνηση και τη διοίκηση των ΕΛΤΑ δεν έφεραν αποτελέσματα, η ΟΜΕ - ΕΛΤΑ υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να παρακολουθεί την καταστροφή της επιχείρησης και να διαπιστώνει ότι εξανεμίζονται οι σκληρές και πολύχρονες θυσίες των εργαζομένων.

Η ΟΜΕ-ΕΛΤΑ ζητά να σταματήσει η εκχώρηση επικερδών δραστηριοτήτων, όπως είναι οι συντάξεις του ΙΚΑ, στις τράπεζες και καλεί τη διοίκηση να μην προχωρήσει σε συμβάσεις με το ΙΚΑ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που θα εξασφαλίζουν το «φιλέτο» για τους επιτήδειους της αγοράς και το «κόκαλο» για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Απαιτεί επίσης την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες με τη μεταστέγαση ταχυδρομικών γραφείων, τη βελτίωση του τεχνολογικού εξοπλισμού, την εξασφάλιση πάγιων και αναλώσιμων υλικών που θα βελτιώνουν τις συνθήκες δουλιάς και την καθημερινή λειτουργία των ΕΛΤΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ