Σάββατο 27 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Απεργούν και διεκδικούν

Αγωνιστική ταξική απάντηση στην εργοδοτική ομηρία και αυθαιρεσία, που τροφοδοτείται από την αντεργατική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δίνουν με τη σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία του Δήμου Παρελίων στην Κέρκυρα, διεκδικώντας παράλληλα την ικανοποίηση των σύγχρονων και πραγματικών αναγκών τους, μέσα από το πλαίσιο αιτημάτων που βάζει το ΠΑΜΕ.

Με τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση οι ξενοδοχοϋπάλληλοι αντιδρούν στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η εντατικοποίηση της εργασίας λόγω έλλειψης προσωπικού, η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων ακόμη και από την προηγούμενη σεζόν, οι μισθοί πείνας και οι παραβιάσεις των ωραρίων.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, μέχρι και χτες αργά το απόγευμα, έδιναν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, με περιοδείες σε ξενοδοχεία της περιοχής, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά. Σύμφωνα με δηλώσεις των συνδικαλιστών, το κάλεσμα της απεργίας βρίσκει απήχηση στους εργαζόμενους, που αγκαλιάζουν το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, δίνοντας στόχο και προοπτική στους αγώνες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ