Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αθλιότητες

Υβριστής της Ιστορίας και πολιτικός απατεώνας πρώτης γραμμής είναι ο κυβερνήτης του Μισισιπή των ΗΠΑ, που επιχείρησε προχτές να παρομοιάσει την εικόνα της πόλης του - που και με δική του ευθύνη στενάζει κάτω από τα χτυπήματα του «Κατρίνα» - με την «καταστροφή της Χιροσίμα πριν από 60 χρόνια». Το γεγονός ότι για την καταστροφή από τον τυφώνα υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες της αμερικανικής κυβέρνησης, σε καμιά περίπτωση, δε νομιμοποιεί οποιαδήποτε σύγκριση και παραλληλισμό με το μέγα έγκλημα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, που με τις ατομικές βόμβες έθαψε δύο πόλεις της Ιαπωνίας, προκάλεσε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια θύματα, που πληρώνουν τη θηριωδία του καπιταλισμού ακόμα και στις μέρες μας.

Ομως, τέτοιοι είναι οι τύποι που χρειάζονται για να κυβερνούν την ...πλέον αναπτυγμένη χώρα του κόσμου. Υπαλληλίσκοι της αθλιότητας και του σκότους, ταγμένοι να ξαναγράφουν την Ιστορία, όπως ταιριάζει στα απάνθρωπα σχέδιά τους, ώστε να μπορούν, εξομοιώνοντας και παραλληλίζοντας εντελώς διαφορετικά πράγματα, να φέρνουν τη σημερινή πραγματικότητα στα μέτρα τους. Να αποτινάξουν από πάνω τους τις ευθύνες που έχουν για την πολιτική που ακολουθούν και η οποία σκόρπισε το θάνατο στους πολίτες της χώρας τους και να εξομοιώνουν το έγκλημα της Χιροσίμα με τα όποια φυσικά φαινόμενα.

ΥΓ: Δυστυχώς, βρέθηκαν μπόλικα «Αμερικανάκια» - εγχώρια ΜΜΕ, που έσπευσαν να αναπαράγουν και να προβάλουν την αθλιότητα του Αμερικανού κυβερνήτη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ