Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ραντεβού τις επόμενες μέρες

Τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ κορυφώνονται επίσης στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, καθώς και στην Καρδίτσα, στο «Αθλητικό Πάρκο», το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στη Λάρισα
  • Παρασκευή 9/9

Κεντρική σκηνή ομιλία του Κ. Παπασταύρου, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, παράσταση από το «Θέατρο Τεχνών» με το έργο «Πάμε σαν άλλοτε», συναυλίες από τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα «Spirited», «Avalanche», «Ανευ όρων», «Dizzy Roze».

Λαϊκή σκηνή συζήτηση με θέμα «Η ακριβοπληρωμένη τους αμάθεια και η δική μας απάντηση: το σχολείο των αναγκών μας», συναυλία από το έντεχνο συγκρότημα «Γραμμές», λαϊκό πρόγραμμα με τους «Νόστος».

Σκηνή σινεμά αφιέρωμα στον λαϊκό ηγέτη Χ. Φλωράκη και οπτικοακουστικό αφιέρωμα με θέμα «Αντικομμουνισμός και σινεμά».

  • Σάββατο 10/9

Κεντρική σκηνή θα μιλήσει ο Στ. Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα: «Σύγχρονα μαθήματα εκμετάλλευσης με ...νότες» (Διασκευή στα «Απλά Μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας»), συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη.

Λαϊκή σκηνή ρεπορτάζ με την κάμερα στο χέρι: «Η εκμετάλλευση των νέων εργαζομένων στους χώρους δουλιάς και το στήριγμά μας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας», λαϊκά συγκροτήματα «Νεανικά Μηνύματα», «Καταφύγιο Ηχοχρωμάτων».

Σκηνή σινεμά οι ταινίες «Alliente», «Ψωμί και τριαντάφυλλα».

Στην Καρδίτσα

Το Σάββατο 10/9 ομιλία από τον Γ. Φραγκογιάννη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, παιδική δημιουργία, ελληνική ροκ μουσική από το συγκρότημα «Ελεύθερη πτώση», αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο (Μουσική - Ποίηση) και αφιέρωμα στο λαϊκό εργατικό τραγούδι.

Την Κυριακή 11/9 ομιλία από τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παιδική δημιουργία, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα της ΚΝΕ, θεατρικό δρώμενο από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Καρδίτσας και αφιέρωμα στο πολιτικό και αντάρτικο τραγούδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ