Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ζουν με το φόβο των τροχαίων

Με τον καθημερινό φόβο τροχαίων ατυχημάτων, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, ζουν χρόνια τώρα οι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Σε υπόμνημα διαμαρτυρίας, που υπογράφουν εκατοντάδες κάτοικοι της Περαίας, τονίζεται ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους κανείς αρμόδιος δεν προχωρά στην τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας (στο ύψος της κλινικής «ΠΙΣΑΛΙΔΗ») που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα.

«Καλούμε το Δήμο, τη Νομαρχία, την Περιφέρεια και κάθε αρμόδιο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν την κοροϊδία», αναφέρεται στο υπόμνημα διαμαρτυρίας που παρέδωσαν κάτοικοι μαζί με αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Θερμαϊκού στον αντινομάρχη Δ. Ψωμιάδη. Η αντιπροσωπεία συνοδευόταν από τον βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη και τον νομαρχιακό σύμβουλο Γ. Ζιώγα.

Ο αντινομάρχης μετά την επίσκεψή του στο συγκεκριμένο χώρο δεσμεύτηκε για την άμεση και κατά προτεραιότητα υλοποίηση του έργου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ