Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Χαράτσι με δόλωμα για τους δημότες

Ανακοίνωση της ΚΟ του ΚΚΕ για τη λειτουργία του κλειστού γηπέδου της πόλης

Την απόλυτη αντίθεσή της στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, να αναλάβει ο Δήμος Ορεστιάδας τη λειτουργία και συντήρηση του νέου κλειστού γηπέδου, εκφράζει η ΚΟ Ορεστιάδας του ΚΚΕ. Γιατί, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΟ, τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του γηπέδου θα είναι πολλαπλάσια και σύντομα θα κληθούν οι δημότες να πληρώσουν ακριβό χαράτσι για τη λειτουργία του κλειστού γηπέδου.

Η ΚΟ Ορεστιάδας σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας αποφάσισε να αναλάβει τη λειτουργία του νέου κλειστού γηπέδου με το δόλωμα των 200.000 ευρώ το χρόνο (σύμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύει μόνο για 3 χρόνια). Και επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των κατευθύνσεων της ΕΕ, που θέλει «δήμους επιχειρήσεις», όπου πρόσβαση στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στους παιδικούς σταθμούς κλπ., θα έχουν μόνο όσοι έχουν χρήματα.

Η ΚΟ Ορεστιάδας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους του δήμου να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα και από αυτή την απόφαση του δήμου. «Δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από Δημοτικές και Νομαρχιακές αρχές που εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές φορομπηχτικές κατευθύνσεις της ΕΕ, κατευθύνσεις που έχουν μεταλλάξει το θεσμό της ΤΑ σε ένα φορομπηχτικό μηχανισμό», τονίζει στο κάλεσμα η ΚΟ και σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται δημοτικές αρχές που θα αντισταθούν και θα συγκρουστούν με αυτές τις πολιτικές. Τους καλεί να ενισχύσουν αποφασιστικά τους υποψήφιους που θα στηρίξει το ΚΚΕ, για μία ΤΑ στην υπηρεσία των συμφερόντων της νεολαίας και του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ