Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Καμπάνια ενημέρωσης των αγροτών

(Του ανταποκριτή μας).-

Με σειρά προγραμματισμένων περιοδειών, συσκέψεων, συγκεντρώσεων και ομιλιών, τα στελέχη της Γραμματείας Φθιώτιδας της ΠΑΣΥ ξεχύνονται στους φθιωτικούς κάμπους και στα αγροτοχώρια του νομού, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για την καταστροφική αναθεώρηση της ΚΑΠ και την αντιαγροτική πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Παράλληλο βήμα είναι ο συντονισμός της δράσης, σε ενιαίο πλαίσιο για τους ελαιοπαραγωγούς, βαμβακοπαραγωγούς, σιτοπαραγωγούς και καλλιεργητές οπωροκηπευτικών.

Οι ξωμάχοι της Ρούμελης, αφού είδαν και απόειδαν από την προηγούμενη, αλλά και τη σημερινή κυβέρνηση, αγανακτισμένοι και οργισμένοι, από τη Σπερχειάδα, Μακρακώμη, την Ανατολική Φθιώτιδα (που η ελαιοπαραγωγή της έχει πληγεί τέσσερις φορές τα τέσσερα τελευταία χρόνια, από παγετό και χαλάζι) μέχρι το Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι, δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν.

Ετσι, «η πορεία για ενημέρωση και συντονισμό δράσης» της ΠΑΣΥ Φθιώτιδας ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στη Στυλίδα, με σύσκεψη των διοικήσεων και αγροτών των νεοϊδρυθέντων (σε επίπεδο δήμου) αγροτικών συλλόγων. Θα ακολουθήσουν συσκέψεις, την Τρίτη 20/9 στο Περιβόλι Δομοκού, την Παρασκευή 23/9 στη Σπερχειάδα, τη Δευτέρα 26/9 στο Νέο Μοναστήρι και την Τρίτη 27/9 ομιλία στην Ανθήλη, ενώ περιοδείες θα πραγματοποιηθούν ακόμα και στο μικρότερο αγροτοχώρι του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ