Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αρνούνται μειωμένο εισιτήριο στους Αντιστασιακούς

Η ΠΕΑΕΑ Νησιών Αιγαίου απαιτεί υλοποίηση του νόμου από τους ιδιοκτήτες των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών

Εμπαίζουν τους αντιστασιακούς αγωνιστές, κερδοσκοπώντας σε βάρος τους οι πλοιοκτήτες των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών καθώς, παράνομα, αρνούνται να βγάζουν μειωμένο κατά 50% εισιτήριο στα πλοία όπως είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΥΕΝ.

Οπως καταγγέλλει το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ περιφέρειας Νήσων Αιγαίου, οι πλοιοκτήτες, αντί μειωμένου εισιτηρίου, έδωσαν εντολή στους πράκτορές τους να λένε στους δικαιούχους αντιστασιακούς ότι, τάχα, δεν περιλαμβάνονται στην υπουργική απόφαση! Και, μάλιστα, προκαλώντας, τους λένε: να πάνε να κάνουν μήνυση!

Οι αντιστασιακοί καταγγέλλουν την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά των πλοιοκτητών και καλούν τους υπουργούς Ναυτιλίας και Αιγαίου με παρέμβασή τους να δώσουν εντολή στα κατά τόπους Λιμεναρχεία ώστε να εφαρμόζονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις σε όσους αρνούνται μειωμένο εισιτήριο στους δικαιούχους. Οι αντιστασιακοί, τονίζεται στην ανακοίνωσή τους, δε δέχονται να εμπαίζονται τόσο προκλητικά από εκείνους που πέραν του ανόμου κέρδους, σε τίποτε άλλο δεν υπολογίζουν και δεν πιστεύουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ